Točka preobrata – moč etične PRODAJE

LLC popust!

PRENOVLJENO!
TERMIN: 8. 5. 2019 (od 9:00 do 15:00)
IZVAJALEC: Agencija POTI
LOKACIJA: Stegne 7, 1000 Ljubljana
PREDAVATELJICA: Liljana Cvjetičanin
CENA: 208,00 € + DDV
LLC popust

PDF print prijavnica

Optimalna izkušnja je zrcalo in sprožilec dolgotrajnega zadovoljstva kupca

 

Nepregledno število informacij in konkurenčni trg narekujejo nove prodajne strategije in nov pogled na prodajo. Število dogodkov, ki jih povprečen prodajalec opravi v delovnem času je nepregledno, njegova produktivna energija pa posledično zmanjšana. Prav zato je potrebno transformirati kompetence zaposlenih v prodaji in jih podpreti s tehnikami, ki neposredno motivirajo posameznika na polju vplivanja na kupca.

 
TERMIN: 8. 5. 2019 (od 9:00 do 15:00)

Komunikacijske izmenjave sporočil so mnogo bolj senzorične, kupci in njihove reakcije pa občutljivejši. Številne znanstvene raziskave so potrdile, da vsi reakcije procesiramo in shranjujemo dolgotrajno na podzavestni ravni in da smo na prvem mestu zvesti svojim občutkom. Stališča in prepričanja oblikujejo našo individualno percepcijo. Prav navedena direktno vplivajo na odločitve, zadovoljstvo kupca.

 

Delavnica tako predstavlja trening transformacije veščin in kompetenc, ki jih danes zahteva področje direktne in posredne prodaje, z namenom sprejemanja številnih informacij na fleksibilno – proaktiven način, ko primarno mesto pri uspešni komunikacijski izmenjavi sporočil zavzema zavestna uporaba, podzavestne komunikacije!

 

Prodaja postaja eno najzahtevnejših gospodarskih področij, saj zahteva od posameznika dnevno prilagajanje, transformacijo znanj, odlično obvladovanje časa, vplivanje na zadovoljstvo kupca, obvladovanje čustev in še bi lahko naštevali. Odlično poznavanje orodij na poti do izjemnih rezultatov, kot tudi do poznavanja vedenjskih reakcij in odločitev kupcev, je pot k izjemnim prodajnim rezultatom. Delavnica popelje udeležence do transformacij kompetenc in znanj na poti do prodajnih uspehov.

 

Program

  • Prepričanja, stališča in percepcije kupca in njegove podzavestne reakcije
  • Vedenja kupcev – biokemične reakcije in zadovoljstvo
  • Iluzija nadzora pri prodajnem pogovoru
  • Prodaja in povezovanje sogovornika v polje razumevanja
  • Meta komunikacija , orodje etične prodaje
  • Sledimo svojo strast – kako se izogniti prekinjanju v komunikaciji?
  • Trening neverbalnih reakcij sestavljenih tipologij
  • Prodaja kot moč dinamike mentoriranja
  • Bodite živi detektor spremembe kupčevih čustev, razpoloženj in reakcij

 

 

Predavateljica

Liljana Cvjetičanin, dipl. psih., kinetik* in grafolog
je strokovnjakinja z več kot 25 letnimi izkušnjami na področju proučevanja posameznika – človekovega notranjega delovanja, njegovega odzivanja na zunanje dejavnike, na vplive okolja in stresne situacije vsakodnevnega življenja. S svojim znanjem, izkušnjami in ustvarjalnostjo je bila v neprecenljivo korist že mnogim podjetjem, ki so jo angažirala kot predavateljico in svetovalko za povečanje prodaje – udeleženci poročajo o tudi do 40 % rasti prodaje po udeležbi na izobraževanju. Je predavateljica, ki želi svoje navdušenje in pogled na različne zapletene situacije pri opravljanju dela, podariti posameznikom, ki so ugotovili, da kljub trudu na področju prodaje in uporabi številnih prodajnih orodij, ne dosegajo več zadovoljstva in s tem povezanih rezultatov. Podaja nov pogled in nove pristope k motivaciji za še boljše opravljanje dela. Njena predavanja so doživetje, v njih pa se prepleta teoretično znanje in obilo praktičnih vaj in iger vlog.

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!

X
X