Pravilno si zastavite CILJE in kreirajte svoj USPEH

LLC popust!

Aktualno!
TERMIN: 15. 6. 2019 (od 9:00 do 14:30)
IZVAJALEC: Agencija POTI
LOKACIJA: Agencija POTI Stegne 7, 1000 Ljubljana
PREDAVATELJ: mag. Peter Babarovič
CENA: 128€ + ddv
LLC popust

Razvoj vizije in zastavljanje pisnih, merljivih, atraktivnih, realnih in terminsko določenih ciljev!

PDF print prijavnica

Razvoj vizije in zastavljanje pisnih, merljivih, atraktivnih, realnih in terminsko določenih ciljev!

Spoznajte kaj je tisto kar določa vaše vedenje in se naučite transformirati destruktivne miselne in čustvene vzorce v konstruktivne. Na praktični delavnici boste izvedeli kako skreirati vaše poslanstvo, razviti vizijo in si zastaviti cilje po metodi SMART (pisni, merljivi, atraktivni, realni in terminsko določeni cilji).

Odkrijte svoj edinstven potencial, svoje prednosti in se naučite, kako graditi svojo lastno pot k uspehu na podlagi izkušenj, ki jih imate.

Pri doseganju lastnih ciljev, je pomembno da delujete odgovorno in se izognete pasti dveh izgovorov, ki vam onemogočata uresničevanja svojih želja:

 • “nimam časa” – dejstvo je, da imamo vsi enako časa, vprašanje je samo, kako učinkovito ga izkoriščamo.
 • “če bi bilo, … bi …” – delovati moramo glede na to, kar se nam dogaja zdaj in tukaj. Kar šteje, je vaš odgovor na nastalo situacijo.

 

Na praktični delavnici, se boste udeleženci naučili kako delovati po naslednjih pomembnih principih:

 • DO (delovanje),
 • OBSERVE (spremljanje rezultatov)
 • CORRECT (spreminjanje našega načina delovanja).

 

Pri oblikovanju in uresničevanju svoje vizije, izkoristite zmožnosti, ki jih imate, pa se jih sploh ne zavedate. Spoznali boste, da imate v vsaki situaciji tri možnosti in, da ja rezultat vsake odločitve, vaša lastna odgovornost:

 • TAKE IT (sprejeti situacijo),
 • CHANGE IT (spremeniti situacijo),
 • LEAVE IT (zapustiti situacijo).

 

Namen praktične delavnice:

skupaj s predavateljem in znanjem starim več kot tisoč let, boste sestavili akcijski načrt svojega uspeha. Pripravili boste enostavno, jasno in privlačno osebno vizijo ter določili kratkoročne in dolgoročne cilje, potrebne za uresničitev vizije. Analizirali boste svoje sedanje vedenje in izoblikovali konstruktivne miselne procese in čustva. Pridobili boste orodja, s katerimi si boste lahko dolgoročno zagotovili poslovni in osebni uspeh.

 

Program

 • Kaj določa naše vedenje
 • Destruktivni in konstruktivni miselni procesi
 • Destruktivna in konsruktivna čustva
 • Transformacija destruktivnih miselnih in čustvenih vzorcev v konstruktivne
 • Oblikovanje lastnega poslanstva
 • Oblikovanje lastnih CILJ-ev v skladu z našim poslanstvom
 • Priprava je 90% uspeha (spoznanje in načrt uresničevanja transformacije lastnih destruktivnih vzorcev v konstruktivne)
 • Odgovornost za rezultat (sprejemanje odgovornosti ne glede na to kar se dogaja okoli nas)
 • Uvajanje sprememb glede na rezultat kot del našega vsakdana (neprestana osebnostna rast)
 • Življenje in sprejemanje odločitev v skladu z lastnimi vrednotami
 • Življenje je v vaših rokah (ključne vrednote, misli, čustva in delovanje)

Predavatelj

mag. Peter Babarovič

je magistriral s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo “Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju”. Svoje znanje o človeških potencialih že več kot 16 let razvija tudi kot učitelj in vaditelj veščine Ki Aikida. Je avtor številnih člankov na temo uspešnega in učinkovitega vodenja, razumevanja ter razvoja lastnega potenciala. Ukvarja se z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra v podjetjih.

Svojo poklicno pot je začel kot gradbenik, saj je najprej diplomiral na Fakulteti za gradbeništvo v Ljubljani. Čeprav je gradbeništvo spoznal zelo dobro (od fizičnega delavca na gradbišču, do delovodje, obračunskega tehnika, statika, vodje projektov), se je njegova pot kmalu spremenila in preusmerila iz naravoslovne v družboslovno smer, saj je začutil, da je njegovo poslanstvo v življenju drugje.

Angažiralo ga je že preko 100 slovenskih podjetj, dve leti pa je deloval kot trener in coach tudi v sklopu mednarodne skupine NEWAYS. Zadnja leta pa deluje kot odličen predavatelj predvsem na področjih: Učinkovito vodenje, Optimalna izraba časa, Osredotočenost in navdušenje pri delu, Moja odgovornost za uspeh. Usposabljanja vedno vključujejo tudi zavedanje pomembnosti postavljanja konstruktivnih ciljev ter s tem povezane lastne odgovornosti za sprejemanje in doseganje teh ciljev. Velik poudarek je tudi na osebnem delovanju, organizaciji časa, organiziranosti dela ter sledenju zastavljenim ciljem. Izvaja tudi individualne coachinge in motivacijska predavanja – lasten BTI pristop za razvoj potencialov.

Kotizacija

128,00 € + 22 % DDV
Plačilo z DDV znaša 156,16 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun , najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!

Ugodnosti se ne seštevajo!

X
X