Plačilo za delo po ZDR-1 – na kaj morate biti pozorni!

Člani LLC imajo poseben popust

VABLJENI!
TERMIN: 21. marec 2019 (09:00 - 13:00)
IZVAJALEC: ZDS
LOKACIJA: ZDS, Predavalnica – visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana
PREDAVATELJICA: Nataša Peterca
CENA: Člani ZDS 90,00 € +DDV; Nečlani ZDS 150,00 €+DDV
LLC popust

PDF print prijavnica

Splošno o seminarju:

Zakon o delovnih razmerjih (ZDR-1) je stopil v veljavo 12. aprila 2013. V obdobju od pričetka veljavnosti zakona se je pokazalo, pri izvajanju katerih določb zakona imajo v praksi uporabnikinajveč težav oziroma v zvezi s katerimi določbami zakona se poraja največ vprašanj.

Na predavanju bodo udeležencem predstavljene ključne spremembe na področju prejemkov iz delovnega razmerja zaradi uveljavitve Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1) oziroma razlike med določbami tega zakona in prejšnjega Zakona o delovnih razmerjih (ZDR).

Poudarek bo dan na določbe ZDR-1, s katerimi zakon odkazuje na ureditev pravic na raven kolektivnih pogodb dejavnosti ter podjetniško raven. Pri tem bomo delodajalce opozorili, kakšne so možnosti pri urejanju problematike prejemkov iz delovnega razmerja na ravni dejavnosti in podjetniški ravni ter na kaj biti pri tem pozoren.

Izpostavili bomo tudi ključna vprašanja, ki se uporabnikom zastavljajo na področju prejemkov iz delovnih razmerij od pričetka veljavnosti zakona ter predstavili odgovore na zastavljena vprašanja.

Predavanje vključuje konkretne primere ter najpogostejša vprašanja in odgovore.

Predavanje je namenjeno vsem, ki vas zanima tematika prejemkov iz delovnih razmerij, ki se izplačujejo v zasebnem sektorju.

Prijavljeni na seminar nam lahko predhodno svoja vprašanja pošljejo po elektronski pošti na naslov: info@zds.si.

Ne spreglejte:

  • Predavateljica ima bogate večletne izkušnje na področju prejemkov iz delovnih razmerij, kot predavateljica in svetovalka in je avtorica strokovnih publikacij.
  • Po končanem predavanju se lahko člani ZDS z morebitnimi dodatnimi vprašanji obrnete na predavateljico vsak dan med 10:00 in 12:00 uro (tel.št. 01/563 48 80) ali pišete na delodajalci@zds.si.
  • Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste: dva ali več udeležencev – 10 % popust za vsakega udeleženca!
  • Ali vam razpisan termin ne ustreza? Pišite nam na e naslov info@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Program:

od 9:00 do 13.00 ure

  1. Pregled bistvenih razlik med določbami ZDR in ZDR-1
  2. Pregled napotilnih norm ZDR-1
  3. Najpogostejša vprašanja delodajalcev s praktičnimi primeri

Odmor je predviden ob 10.30 uri.

Predavatelji

Nataša

Nataša Peterca

Samostojna svetovalka za prejemke iz delovnih razmerijZdruženje delodajalcev Slovenije

Nataša Peterca je samostojna svetovalka na Združenju delodajalcev Slovenije, specializirana za področje prejemkov iz delovnih razmerij. Ima večletne izkušnje s svetovanji in predavanji in je avtorica ter soavtorica strokovnih prispevkov in publikacij s področja, ki ga pokriva.

X
X