Obdavčitev plač in drugih dohodkov iz delovnega razmerja

LLC popust!

VABLJENI!
TERMIN: 28. marec 2019 (09:00 - 10:30)
IZVAJALEC: ZDS
LOKACIJA: ZDS, Predavalnica – visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana
PREDAVATELJICA: Kristina Barič Prelogar
UDELEŽBA JE BREZPLAČNA!

PDF print prijavnica

SPLOŠNO O DELAVNICI:

Združenje delodajalcev Slovenije izvaja projekt »Regijski center za dostojno delo Ljubljana (RCDDL)«, ki je namenjen informiranju in svetovanju deležnikom na trgu dela o pravicah in obveznostih na področju dela in delovnih razmerij ter ozaveščanju o negativnem in pozitivnem vplivu uporabe atipičnih oblik dela. V ta namen organizira sklop delavnic.

Na delavnici bodo Izpostavljene naslednje vsebine: akontacija dohodnine od dohodkov iz delovnega razmerja, osnove za plačilo prispevkov za socialno varnost, posebnosti pri plačevanju prispevkov za socialno varnost od dohodkov iz delovnega razmerja, najnižja osnova za plačilo prispevkov, prispevki za socialno varnost od razlike do najnižje osnove za plačilo prispevkov, plačevanje prispevkov za socialno varnost in akontacije dohodnine od regresa, vračilo preveč izplačanega regresa in popravek obračuna davčnega odtegljaja.

Logo EKP socialni sklad SLO7 logo mddsz13     Regijski center dostojno delo barvni 002

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

Program:

od 9:00 do 10:30

Predavatelji

Kristina

Kristina Barič Prelogar

Vodja oddelka za davkeZdruženje delodajalcev Slovenije

Kristina Barič Prelogar je vodja oddelka za davke pri Združenju delodajalcev Slovenije in je zadolžena za svetovanje s področja davkov, prispevkov in plač. Ima večletne izkušnje s predavanji iz davčnega in socialnega področja ter področja plač.

 

  • Rok prijave:  Vaše prijave sprejemamo do zasedbe mest.
  • Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

  • Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo potrdilo o udeležbi.

 

X
X