Akademija podjetništva

Člani LLC imajo poseben popust

Novo!
TERMIN: 6. in 13. marec 2019
IZVAJALEC: Planet GV
LOKACIJA: Planet GV Likozarjeva 3, 1000 Ljubljana
PREDAVATELJ: Matija Goljar
CENA: 540€ +DDV (redna prijava); 270€ +DDV na osebo ob prijavi 2 oseb; 490€ +DDV (prijava do 13.2.)
LLC popust

Razmišljate o samostojnem poslu?

Že imate poslovno zamisel?

Morda še iščete idejo za svojo dejavnost?

Želite izboljšati svoje poslovanje?

Za vas smo pripravili novo, praktično naravnano dvodnevno delavnico z Matijo Goljarjem, znanim podjetniški mentorjem, voditeljem oddaje “Štartaj, Slovenija!”

Na delavnici boste prejeli podporo, ki je potrebna za uspešen začetek posla. Razdelali boste svojo poslovno zamisel in jo vodili od začetne ideje, do potrditve trga in prve stranke.

Ne zamudite priložnosti sodelovanja z najboljšim podjetniškim mentorjem v Sloveniji!

 

PDF print prijavnica

 

 

Delavnica vas bo v štirih korakih vodila skozi celoten proces od razdelave svoje bodoče poslovne ideje, izdelave prve testne ponudbe, vse do pridobitve prvih strank in začetka uspešnega poslovanja. Udeleženci se boste naučili, kako izbrati poslovno zamisel, ki vam je pisana na kožo, kako preveriti, ali se splača začeti podjetniško pot, ter kako si s poslom zagotoviti dovolj prihodkov, da lahko od njega živite.

 

 

Izobraževanje bo potekalo v manjših skupinah, saj je zasnovano tako, da je prilagojeno posameznikom. 

Vsak udeleženec bo razvil svojo podjetniško idejo in prejel koristne napotke za uspešno samostojno delo.

 

PROGRAM

 

 1. OD IDEJE (1. srečanje): Na uvodnem srečanju boste oblikovali svojo poslovno zamisel, spoznali pokazatelje dobre poslovne ideje in se naučili prepoznati tržno priložnost.Predstavljen bo postopek hitrega testiranja poslovne ideje, s katerim zmanjšamo tveganje ob začetku posla in se izognemo velikim začetnim investicijam.
  Udeleženci boste razdelali svoj prvi poslovni model.Ko bo vaša poslovna zamisel konkretizirana in oblikovana, se boste lotili razvoja vašega produkta. Skupaj bomo izdelali strateški načrt za pridobitev kupcev, izvedeli boste tudi trike, kako na trgu dobitipotrditev, da ste z vašo poslovno idejo na dobri poti, ali odgovor na vprašanje, ali je vašo poslovno zamisel smiselno razvijati dalje.
 2. DO POSLA (2. srečanje): Na drugem srečanju se boste soočili s prodajo. Ukvarjali se boste s trgom in pod mentorstvom Matije Goljarja, za svoj produkt razdelali prodajne segmente. Spoznali se boste z najbolj ključnimi taktikami za povečanje posla.Razdelali boste svojo strategijo vstopa na trg in pridobivanja naročil.Naslednji korak od prejema prvega naročila pa je vzpostavitev posla.Na podlagi ugotovitev o svoji poslovni zamisli boste oblikovali finančni načrt za zagon posla. Skupaj s predavateljem boste za svoj posel izdelalifinančno kalkulacijo in izračunali, koliko kupcev potrebujte vsak mesec, da boste dosegli zastavljen finančni cilj.Ob zaključku bomo vse naučeno strnili v terminski načrt dela in izdelali dolgoročno strategijo razvoja posla, ki vas bo pripeljala do finančne osamosvojitve. Povzetek delavnice boste ob koncu predstavili v obliki enostranske poslovne predstavitve, ki jo boste lahko uporabili za pridobivanje partnerjev, zaposlenih, vlagateljev in podpornikov.

 

CILJI IZOBRAŽEVANJA

Na delavnici boste razdelali svojo poslovno zamisel in jo pripeljali od prve zamisli do prvega zaslužka.

Spoznali boste celoten proses začetka novega posla ter prejeli koristne nasvete, ki vam bodo v pomoč na vaši poslovni poti.

Vsi udeleženci delavnice boste izdelali lastno mapo, ki vam bo v podporo pri začetku posla.

Mapa obsega razdelavo poslovne ideje v obliki poslovnega modela, hitro strategijo vstopa na trg in pridobivanja prvih strank, mini analizo trga,

preprosto finančno projekcijo poslovanja, brošuro za pridobivanje prve stranke ter predstavitev svoje ideje za potencialne partnerje.

Skupaj bomo izdelali tudi tudi osebni terminski načrt s koraki, potrebnimi za uresničitev posla.

DELAVNICA JE NAMENJENA VSEM, KI:

 • si želite stopiti na samostojno podjetniško pot
 • želite svojo dejavnost in produkte predstaviti širši javnosti
 • želite izboljšati vaše poslovanje
 • ste v procesu iskanja novih kariernih poti
 • želite korporativno kariero zamenjati ali dopolniti z lastno podjetniško potjo
 • želite nadgraditi obstoječe znanje in prejeti veščine za uspešno samostojno pot

Naj vaši hobiji postanejo vir zaslužka!

 

 

PREDAVATELJ

 

 

MATIJA GOLJAR: Podjetnik, pedagog in TV voditelj

 

Svoje prvo podjetje je ustanovil pri 19 letih, zdaj pa večino svojega časa namenja pedagoškemu delu in spodbujanju ustvarjalnosti. Šolal se je na prestižni Londonski univerzi Central Saint Martins, na magistrskem programu Applied Imagination – aplikativna domišljija. Matija vsako leto predava na Watson University v ZDA, v prostem času pa na svoji bivši šoli vodi podjetniški krožek za najmlajše ter pripravlja radijske oddaje in strokovne članke s področja ustvarjalnosti, podjetnosti in bodočih trendov.

 

 

 

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

PRIJAVE DO 13. FEBRUARJA
 •         490 €
 • Kotizacija vključuje gradivo in okrepčila med odmori.
 • Zgodnja prijava je mogoča do 13.2.2019
 • V ceno ni vključen DDV.
PRIJAVA V DVOJE
 • 270 €
 • Skupna kotizacija za 2 osebi je 540 € (270 € na osebo ob sočasni prijavi 2 oseb)
 • Kotizacija vključuje gradivo, okrepčila med odmori ter potrdilo o udeležbi.
 • V ceno ni vključen DDV.
REDNA PRIJAVA
 • 540 €
 • Kotizacija vključuje gradivo in okrepčila med odmori.
 • V ceno ni vključen DDV.

Skrajni rok za morebitno odpoved je štiri dni pred začetkom izobraževalnega programa. Odpoved mora biti pisna. Pri kasnejši odjavi vam bomo zaračunali administrativne stroške, kot so zapisani v Splošnih pogojih poslovanja podjetja Planet GV.

X
X